1.9.2008<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Teimme parityöskentelyä vähän erilaiseen tapaan uuden opettajan johdolla. Valitsimme pariksemme sellaisen, jonka kanssa emme olleet vielä työskennelleet kertaakaan. Tämä toistui kahteen otteeseen. Ja ainakin itsestäni se oli mukavaa vaihtelua perinteiselle parin muodostamis kuvioille.

 

Tänään opittua: Millainen opiskelija olen.

 

2.9.2008

Opiskelimme perinteisellä tavalla, eli kirjoitimme muistiinpanoja ja kuuntelimme. Lisäksi katsoimme muutaman videon opetuksen aiheeseen liittyen. Ja teimme referointi harjoituksia pienissä ryhmissä. Niin että yksi iso artikkeli oli jaettu koko luokan kesken ja jokainen ryhmä teki yhdestä kappaleesta referaatin. Lisäksi illalla työstin Johanna Antinojan antamaa lapsuus esseetä.

 

Tänään opittua: Kontekstuaalisen kasvun mallin käyttö ja luku.

 

3.9.2008

Oli itsenäisen opiskelun päivä. Meille oli annettu erilaisia tehtäviä palautettavaksi. Itse ehdin työstää valmiiksi kasvunhistoria essee tehtävän ja referointi tehtävän. Lisäksi sain pohjustettua oppimispäiväkirjaa. Ja harjoittelinpas kotipalvelua 4H:n läheispalvelun kautta.

 

Tänään opittua: Ihminen tarvitsee ympärilleen muita ihmisiä, vain näin hän voi kokea itsensä ihmiseksi ja tärkeäksi.

 

4.9.2008

Oli uusi opettaja. Aamupäivä meni kuunnellessa loistavasti pidettyä tuntia. Eila kertoi ja näytti yhtä aikaa sekä lisäksi aikoi toimittaa vielä kaiken kirjallisena. Lisäksi harjoittelimme "peittämistä" jota käytetään vammaisten hoidossa hieromisena. Oli mielenkiintoista ja rentouttavaa. Iltapäivä menikin harjoitellessa esseen tekoa.

 

Tänään opittua: "peittäminen" ja esseen kirjoittaminen.

 

5.9.2008

Tutustuimme erilaisiin kasvattaja tyyppeihin ja tilanteisiin joihin hoitaja voi törmätä työssään.

 

Tänään opittua: Kasvattaja tyypin merkitys