8.9.2008 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Englannin yo kuuntelu oli ja sitten iltapäivällä luimme Johannan opastuksella sadun ja toteutuimme läheisessä puistossa ryhmätyön jossa teimme oman kasvatuskoneen sadun mukaisesti luonnonmateriaaleista. Ja samalla toisia ryhmiä odotellessa testailimme puiston leluja :) Lisäksi päätimme järjestää 26.9 lastenpäivän koululla.

 

Tänään opittua: Lelujen ergonomia ja satujen hyödyntääminen

 

 

9.9.2008

Aamupäivä Kristiinan kanssa ja iltapäivä Susannan kanssa. Aamupäivällä harjoittelimem lähdetietojen merkitsemistä. Ja iltapäivällä jatkoimme oppimiseen perehtymistä.

 

Tänään opittua: Lähdetiedot ovat hyvin tärkeät.

 

 

10.9.2008

Aamupäivällä oli luovaa opiskelua eli ryhmätyön harjoittelua Johannan kanssa. Harjoittelimme ryhmässä toimimista ja tutustuimme eri ryhmätyyppeihin. Iltapäivällä perehdyimme tarkemmin Susannan kanssa oppimispäiväkirjan ja minä oppijana tehtävien tekoon. Lisäksit utustuimme lähihoitajan ammattiin.

 

Tänään opittua: Lähihoitajan työ on monipuolista ja tärkeää, kuten myös ryhmässä toimiminen.

 

 

11.9.2008

Aamupäivä kului jälleen Kristiinan kanssa. Ja iltapäivä Liisan kanssa. Aamupäivän opiskelimme ja harjoittelime tiedonhakua ja iltapäivän opiskelimme mm. muistia.

 

Tänään opittua: Tiedonhaun perusteet.

 

 

12.9.2008

Tutustuimme erilaisiin ammattiin liittyviin sivustoihin Liisan kanssa oppimiskeskuksella, samalla tutustuimme kirjastoon ja teimme ryhmätehtävän Freudin teorioista.

 

Tänään opittua: Freudin teoria.